Thursday, October 23, 2014

Kids were here

(car box stuffed wih stones) (white is boring, so what about an artist's touch on the walls?) (pencil sharpener stuffed with play dough)
Pin It

3 comments:

Dan said...

De cand cu Feisbucu, ar fi cazul sa mai lasam cate o vorba si pe aici :D
Foarte tari "surprizele" lasate in urma de fete (banuiesc ca ficioru' junioru' inca nu s-a apucat de chestii asa serioase :))
La faza cu pietrele, nu te mira, da si io am descoperit in rucsacul de haladuit pe coclauri, dupa zile bune tot asa o colectie pietrologica, pitulata acolo de copchii muult mai mari :)) asa ca, se poate si la case mai mari :))
Papucii cu sireturi is oricum prea complicati, asa ca mai bine fara :))
Schitele rupestre se incadreaza perfect, mai ales ca la vopseaua aia de pe perete ii mai zice si "lavabila" (nu mai e ca pe vremea noastra, cand, de exemplu, pe casa scarilor era vopseaua aia in ulei verde sau in casa doar pe baza de var :D
Hartia igienica trebuia oricum verificata metrologic, sa se convinga ca metrajul corespunde cu datele scrise pe pachet :)
Si cum? Plastilina nu se ascute? :))
Hai ca m-am ras una buna :))
Sa cresteti mari, faini si sanatosi!

buni Mariuta said...

O, Raluca....si inca ce mult o sa mai ai....de scris despre nazdravaniile copiilor....
Sa ai numai timp...ca teme sunt...in fiecare zi !
Sa fiti cu totii sanatosi, ca apoi....timpul...tace si treceeeee!

Raluca said...

Multumesc dragilor ptr. comentarii! Ma bucur ca pozele v-au adus zambetul pe buze. Mereu am aceasta dilema: share sau tin doar ptr. familie? Dar voi sunteti cei care ma motivati sa mai scriu pe aici, chiar daca e tot mai greu si tot mai rar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...